keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Edelleen aiheellista, ikävä kyllä

Syys/24/2012 

Asiaa suolesta

Tuolla palstalla puolueellisen ylläpidon sananvapautta riistävän mielivallan takia vastustavat mielipiteet ja julmat tosiasiat poistetaan ja kätyrit näkyvät tosiaan käsittämättömästi suosivan tätä linjaa. Näin ollen kaikki kunnollinen keskustelu siellä on käynyt mahdottomaksi. Tämä on siis vapaa areena näitä (sekä omia että toisten) eräille niin kivulloisen tyhjentäviä ajatuksia ym. kirjoituksia varten ja mahdollisia kommentteja niihin.

Yleensä viittaukset 'palstasta' tarkoittaa juuri tätä "suoli"-törkylaaria joka tuntuu nykyään olevan valjastettu ykspuolisen feministisen pro-choice propagandan levitykseen..

"Palstan olemuksesta ja luonteesta huomioitua

Tällä palstalla jos missä näkee pahoin vinoutunutta ihmisyyttä ja moraalin rapistumista. Ei normaalit tervejärkiset ihmiset tappavaa väkivaltaa lietsokaan ja vieläpä suojattomille lapsille.
Tänne palstalle on pesiytynyt joukko omista teoistaan traumatisoituneita ihmisraunioita jotka joutuvat lakkaamatta 24/7 puolustelemaan omia vääriä tekojaan. Se kohtalo on varmasti raskas, joskin itse valittu. Osa on muuten vaan kiihkoaatteidensa (muutama julistaa avoimesti lapsivihaansa) sokaisemia yltiöfeministejä jotka eivät mm. halua nähdä eroja elimistön osilla ja toisilla ihmisillä.
Koska tälläinen marginaalinen sakki on enemmistönä täällä, kuvittelevat he vielä että lasten mukavuustappamisen hyväksyntä olisi joku yleisesti vallitseva asiantila palstan ulkopuolellakin, oikeassa maailmassa.
Tämäkin on kaikesta vastaavien paljastavien arvioiden hätäkiljunnasta päätellen kivulloisen tyhjentävä totuus tästä törkylaari-tunkiosta."

(nimim. vihainen analyytikko)
"Uskomaton sensuuri
16.9.2012 19:53
Kirjoitin pitkän analyysin nimimerkillä "analyyttinen ote" abortin vastustamisen ja puolustamisen taustalla olevista arvoista. Vaikka viestistä kävi rivien välistä ilmi, että vastustan aborttia, oli kirjoituksessa huomioitu eri näkökulmia ja tarkasteltu kysymystä analyyttisesti, ei tunneperäisesti tai ketään syyllistävästi. Siinä ei myöskään tuotu esiin mitään väitteitä, jotka olisi voitu tulkita propagandistisiksi valheiksi, vaan kaikki oli perusteltu hyvin.

Kirjoitus poistettiin välittömästi, ja samalla koko ketju,.

Vaadin ylläpitoa palauttamaan kirjotukseni!

Huomaan monen yhtyneen vaatimukseeni.

Ymmärrän että tiettyjä provokatiivisia ja loukkaavia kirjoituksia joudutaan poistamaan. Tämä ei ollut sellainen."


"Häirikön pilaama palsta, näivettyköön pois

Joo, kaikille lienee selvä että tällä palstalla on turha enää pidempiä aiheenmukasia ja asiallisia "keskusteluja" yrittää käydä, lopulta suosijoiden sabotaasirynkky kitisee ylläpidon kätyrin puolueellisella avustuksella poistoon kaikki täysin asiallisetkin vastustavat viestit koko ketjusta. Jäljelle jää lojumaan pelkkiä surkeita ketjun torsoja täynnä suosijoiden sontaa.
Aiemmin en millään viitsinyt tämän rääkyhäirikön alhaiselle tasolle vajota, mutta ryhdyinpä minäkin sitten lähinnä pelkästään ilmotteleen suosijoiden viestejä, oli asiallisia tai ei, näinhän parkuiitakin tekee :) On se sitten kivaa kun kukaan ei saa sanoo enää mitään..
Tottakai sabotöörikyylä rynnistää jo hikikarpalot otsalla ja kädet raivokiihkosta vapisten rynkyttään hätänappulaa ja tääkin tästä tietenkin lähtee, mutta ihan tiedoks vaan, kyllä vastustajatkin osaa jos sitä tosiaan halutaan ;)

Aiemmassa, kiljukaulan niinikään kostopoistoon häärimässä alotuksessa saatiin vielä lisää tietoa..
Tämä palsta on siis yhden mieleltään pahoin häiriintyneen ihmisraunion ("=D" tai "XD") tärvelemä. Pakkomielteinen murhahuurupää on julistanut omistaneensa ilmeisen köyhän elämänsä pelkästään palstan 24/7 kyyläykseen ja vastustavien viestien poistohäiriköintiin. Laitokseen suljettu (mutta kertomansa mukaan sieltä karannut ja pillerien voimalla riehuva) solumöykkyhöyry valvoo yötä päivää elämäntehtävänsä eli kuppasen suoli24-aborttipalstan sabotaasin parissa.
Ehkä alamme ymmärtää minkä luokan ongelmista tässä on kyse....joskus vaan on niin nautinnollisen viihteellistä heittää bensaa liekkeihin ja hekotella hermoheikkona mellastavan traumapollan paineennousua :)"

(nimim. Aborttiuskon ydin)
"Miksi keskustelu romahti ?

Palstan "keskustelu" on romahtanut. Anonyymi seufu pakkosyötti sensuuripolitiikkaa ykkösviestinä toista vuotta. Ja menihän tuo oppi perille.

Sensuurin ja keskustelun sabotaasin syy on se, että aborttiväki hävisi kaikki argumentit jo vuosia sitten. Viimeinen argumentti mukavuusaborttiin puolesta on se, että abortööri julistautuu jumalaksi. Tähän päästiin jo vuosia sitten. Aborttiväen jumaluuden tunnustaminen on ainoa mukavuusaborttiin peruste. Jumaluus on itse asiassa aborttiuskon perusta ja mutuilun oikeuttaja. Jokainen voi mielessään päättää onko Napoleon, Elvis vai jumala....

Kun mukavuusaborttien puolustelu tuli älyllisesti mahdottomaksi, on siirrytty älämölöön ja henkilökohtaisiin herjailuihin. Tavallaan keskustelun taso vastaa mukavuusaborttien taustalla vellovaa "ajattelua"."

(nimim. Tuttu kaava)
""Rakentavaa" keskustelua?

Miksi abortinsuosijat aloittavat jatkuvasti vastapuolen älyn halventamisen, onko se jonkinlaista pahan olon purkua?
Lukuisat kiperät todisteet on poistatettu suosijoiden haukkumistörkyjen aloituksesta. Onko liian kivulloisen häpeällistä ja suorastaan HYSHYS-TABU kun niin koville ottaa!?
Kokeeko suosijat jonkinlaista helpotusta vastustajien kertomien kurjien tosiasioiden, tyhjentävien perusteluiden, väittelyissä häviön ja niiden aiheuttaman mielipahan edessä, että alkavat turhautuneena saivarrella tyhjänpäiväisiä ja takertua toisen älyyn halventavilla termeillä, kun eivät muutakaan voi, vai miksi se riitaa haastava, henkilöön käyvä nälvintänimittely näyttäisi alkavan ketjusta seuraavaan sieltä puolen??
Lopultahan sitten koko aloitus katoaa kun suosijat on hävinneet keskustelussa ja vastustajilta tuli taas kerran liian kumoavat perusteet."

(nimim. Oikeamieli)
"Kiihkoisaa raivoamista?

Millaisia tunteita ja ajatuksia herättää abortinsuosijan mielessä se, kun ihmiset vaan käyttää tätä lain suomaa mahdollisuutta kertoa vapaasti totuuteen perustuvan mielipiteensä, eikä kukaan piittaa mitään tappamista ylistävän kiihkon mutuista, valheista, uhkailuista, nimittelystä, herjaamisesta ja leimaamisyrityksistä?

Tunteeko suosijat itsensä voimattomiksi ja neuvottomiksi, koska eivät voi käytännössä tehdä mitään sille, että ihmiset vaan päätyy käyttämään sananvapauttaan tappamista kannattavien ajattelutavasta ja räyhäämisestä huolimatta. Vai onko päällimmäinen tunne ahdistus, raivo vai mikä? Miten tuo raivo purkautuu lähipiiriissä tai työpaikalla? Vai katkeaako abortinedistäjän aivoverisuoni vääjäämättä ennen pitkää?

Miten suosijasakki voisi päästä näistä tunteista ja elää kuten muutkin? Miten surmanyllyttäjä voisi tasata verenpaineensa ja hillitä raivonsa ja käsitellä vaikeat tunteensa/traumansa?"

"Keskustelun mielipuolinen sensurointi

Kumma että vastustajia saa vapaasti syytellä sensuurista ja turhaketörky senkun lojuu, mutta auta armias jos suosijoista todetaan samaa, se onkin HYSHYS ja kiiruusti rynkyttään paniikkinappulaa!!

Miksi abortin suosijat (tai lähinnä yksi pakkomielteinen häirikkö) haluavat sensuroida asiallista keskustelua palstalla? Muutaman vuoden oon nyt seurannut palstaa ja oon huomannut, että abortin suosijat ilmoittavat asiallisia aloituksia poistoon todella paljon ja perusteet on yleensä jotain "kompostijäte poistoon" tasoa.

Kysyn siis teiltä palstan keskustelua sabotoivat suosijat, että miksi haluutte tyrehdyttää keskustelun? Miksi ette hyväksy että sellaisetkin jotka on eri mieltä abortista kun te, saisivat keskustella ilman teidän sabotaasianne?"

Syys/25/2012 

Lisää häiriköintiä

Suoli-palstalla riehuu aika ajoin itsensä abortilla traumatisoinut sairasmielinen henkilö heittämässä törkyhaukkumisiaan kunnollisten, korkeamoraalisten, lapsiaan suojelevien normaalien ihmisten päälle. Käyttää useimmiten nimimerkkejä "Kunnollinen ihminen" tai "Moraalinen ihminen". Se voi toki olla joku vakisuosijoistakin (mistä onkin vahva epäilys), joka tursuttaa saastaisimmat tuotoksensa muutamilla nimimerkeillä. Liekö asialla sama häirikkö joka sabotoi palstaa poistokitinöilläänkin.
Tuo lapsensa surmannut ihmisraunio on ilmeisen katkera ja kateellinen niille jotka haluaa ja pystyy elättämään lapsensa (kuten kuka tahansa tässä maassa), vaikka sitten tilapäisesti sosiaalitukia hakemalla. Nyt hänen on oksennettava ympäriinsä myrkyllistä sappeaan "sossupummeista" ja "loisista" kun ei muutakaan voi ja urapätemisellään ym. yltiömäisellä työnteolla (ettei vaan itsekin ois työtön..) yritettävä hyvitellä sitä mitä teki lapselleen. Säälittävää. Kukaan ei silti voisi olla alhaisempaa pohjasakkaa kuin lapsensa itsekkäästi tappaneet, vaikka täytyyhän sitä harhakoida että jollain "yh-juoppo-lortolla" menis muka vielä huonommin kuin itsellä siellä ikuisessa syyllisyysvankilassa.
Tavallaan tälläinen sekopää-parka toimii varottavana esimerkkinä kaikille lukijoille joutumasta samaan katkeruuden suohon missä viemäri-iita itse rypee.

14 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hohhoijjaa... miksi TAAS massapostaat tännekin noi samat liastas? Mitä hyötyä luulet siitä olevan? Kuten todettu, ei tarvis ottaa kun pari kolme palstan viimesintä sivua vastustavista alotuksista, jotka on poistettu tai ainakin yritetty sitä, niin niistäkin tulis jo vähintään yhtä paljon.
      Ei tarvi mennä kun esim. sinne foorumille (aborttiareena), josta näkee koko listan viime kuukausina (ei enää 2013) pelkästään poistetuista vastustajien alotuksista eikä ihan kaikki oo välttämättä edes siinäkään.. ja sitten lisäksi vielä lukematon määrä niitä mitä on ilmotettu, vaikkei (vielä) poistettu.

      "Rehellisyyden nimissä mielestäni sinun tulisi huomioida myös vastustajien osuus täysin aiheettomiin poisteluihin."

      Se osuus on toimia samoin miten suosijat on sabotoineet "säännöillään" palstaa jo kauan ennenkun vastustajien poistoilmotuskäytäntö oli vakiintunukaan. Joitakin vuosia sittenhän (2005-2007) juurikaan mitään, edes törkysimpiä suosintasontia ei ilmotettu, sen sijaan kyllä lähti jo tuolloin mittavat määrät täysin asiallisia ja ketään haukkumattomia vastustajien viestejä.

      "Jos listaisin ketjuihin tulleita vastauksiakin, olisi viestimäärä luonnollisestikin moninkertainen."

      Joo, ja vielä monin monin kertasemmin jos sama tehtäs vastustajien vastausviesteistä.

      "3) Listan aloitukset ovat oikeasti täysin asiallisia."

      Niin, SUN mielestä :)
      Katos munkaan mielestä niissä poistoon kitistyissä vastustavissa alotuksissa ei oo kerrassaan mitään niin hirveetä asiattomuutta että pitäs poistaa.

      Oletko sinä juuri se palstan pilannut joka yrittää sabotoida ketjut tyhjiksi kaikista vastustavista viesteistä, etkä edes lue onko viesti oikeesti sunkaan mielestä asiaton vai ei? Ja jos pari suosijan "vitun idiootti"-törkyä on lähteny niin ilmotat kostoksi kaikki asiallisetkin vastustavat viestit?

      Poista
    2. "Hohhoijjaa... miksi TAAS massapostaat tännekin noi samat liastas?"

      Koska sinä et itse postauksessasi ottanut esiin sitä faktaa, että palstan nykytilanteeseen myös vastustajat ovat yhtälailla osallisia, katsoin tarpeelliseksi tehdä sen ja osoittaa sanani tällä listalla oikeaksi.

      "Mitä hyötyä luulet siitä olevan?"

      Katson, että siitä, jos blogisi mahdolliset muut lukijat saavat tätä kautta totuudenmukaisemman kokonaiskuvan, kuin sinun yksipuolisista syytöksistäsi, on hyötyä. Rehellisyys on mielestäni aina hyvä asia.

      Hyötyä katson olevan myös siitä, että täällä sinä kai sallit listojeni olemassaolon, toisin kuin Suomi24:n aborttipalstalla, jossa et ole näitä hyväksynyt.

      "Kuten todettu, ei tarvis ottaa kun pari kolme palstan viimesintä sivua vastustavista alotuksista, jotka on poistettu tai ainakin yritetty sitä, niin niistäkin tulis jo vähintään yhtä paljon."

      Olet vapaa tekemään näin. Kohtuuden nimissä kannattanee asettaa niille viesteille samat kriteerit kuin minä asetin tähän listaani. Eli, että näissä ilmoitetuissa tai poistetuissa vastustajien aloituksissa ei
      1) nimitellä muita
      2) apinoida puolustajien hengentuotteita
      3) nälvitä toisia keskustelijoita
      4) keskitytä morkkaamaan aborttiväkeä tai aborttiuskontoa

      "Se osuus on toimia samoin miten suosijat on sabotoineet "säännöillään" palstaa jo kauan ennenkun vastustajien poistoilmotuskäytäntö oli vakiintunukaan."

      Eli myönnätkö vastustajien saboineen jo vuosia täysin asiallisia aborttia puoltavia viestejä palstalta?

      ""3) Listan aloitukset ovat oikeasti täysin asiallisia."

      Niin, SUN mielestä :)"

      Ne täyttävät asettamani kriteerit. Voin myöskin pyydettäessä esittää viestien sisällön kaikkien nähtäville, jotta jokainen voi itse arvioida sen asiallisuustason.

      "Oletko sinä juuri se palstan pilannut joka yrittää sabotoida ketjut tyhjiksi kaikista vastustavista viesteistä, etkä edes lue onko viesti oikeesti sunkaan mielestä asiaton vai ei?"

      En ole. En milloinkaan ilmoita asiallisia viestejä, enkä juuri koskaan edes asiattomia. Muutama vuosi sitten ilmoitin muutaman jotain Pådax-sekoilua, joilla ei ollut mitään tekemistä aborttiaiheenkaan kanssa. Kerran ilmoitin viestin, jossa jotakuta abortin vastustajaa haukuttiin aivan törkeällä tavalla.

      "Ja jos pari suosijan "vitun idiootti"-törkyä on lähteny niin ilmotat kostoksi kaikki asiallisetkin vastustavat viestit?"

      En ole koskaan ilmoittanut yhtään ainutta viestiä kostaakseni.

      Oletko sinä ilmoittanut asiallisia viestejä kostaaksesi sen, että joitain vastustavia viestejä on poistettu?

      Oletko sinä se vastustaja joka palstalla nykyisin ilmoittelee juuri tällä kostamisoperiaatteella puolustajien täysin asiallisia aloituksia?

      Poista
    3. "Koska sinä et itse postauksessasi ottanut esiin sitä faktaa, että palstan nykytilanteeseen myös vastustajat ovat yhtälailla osallisia"

      Ja sitten kerrottiin miten ja miksi. Ja miksi jotkut ihan muut on alunperin niitä syyllisiä.

      "Katson, että siitä, jos blogisi mahdolliset muut lukijat saavat tätä kautta totuudenmukaisemman kokonaiskuvan,"

      Miten se muuttaa sitä todellisuuskuvaa että vastustavia viestejä on moninkertasesti noihin nähden?

      "jossa et ole näitä hyväksynyt."

      Ai en? No sitten vaan todistelee että MINÄ en niitä hyväksyny :)

      "Olet vapaa tekemään näin"

      Kuule kun en kerkee, enkä jaksa olla ihan niin orientoitunu tähän touhuun, eikä mua suoraa sanoen kiinnosta niin paljoo kytätä jokaikistä alotusta pitkin palstaa, vaikka tosin oletuksena toki on nykyään että jokainen vastustava alotus on ilmotettu, niinkun onkin jos tarkistaa. Eli eihän sitä tarvi edes tarkistaa.

      "Eli myönnätkö vastustajien saboineen jo vuosia täysin asiallisia aborttia puoltavia viestejä palstalta?"

      Ei ainakaan yhtikäs enempää eikä aiemmin mitä suosijat on tehny.

      "Ne täyttävät asettamani kriteerit."

      Ne on edelleen sun ihan omat kriteerit (mutut), jotka kai jokaisella on. Vastustajat on sietäny enemmänkin ja paljon törkysempää, mutta mikspä niidenkään yksin tarvis.

      "En ole."

      Toivottavasti olet rehellinen..

      "Oletko sinä ilmoittanut asiallisia viestejä kostaaksesi sen, että joitain vastustavia viestejä on poistettu?"

      Toimitaan oikeutetun tasapuolisesti vain siten miten suosijat ENSIN haluaa että niiden "säännöillä" toimitaan.

      Poista
    4. "Ja sitten kerrottiin miten ja miksi. Ja miksi jotkut ihan muut on alunperin niitä syyllisiä."

      Palstan nykytilanteeseen syyllisiä ovat jokaikinen jotka sieltä aiheettomasti poistoon viestejä kitisee. Koska sinäkin niin teet, olet osasyyllinen. Sillä ei ole merkitystä, mitä siellä on tapahtunut joskus vuosikausia sitten, nykytilanteeseen vaikuttaa vain se, mitä siellä nykyisin tapahtuu. Menneisyys ei sanele nykyisyyttä, sillä menneisyyttä ei tarvitse toistaa. Jokaisella on vapaus valita kuinka siellä käyttäytyy. Sinä olet valinnut kostopoistattelun, ja siitä valinnastasi sinä vastaat täysin yksin, kuten jokainen vastaa omista valinnoistaan. Kukaan muu kuin sinä ei ole syyllinen siihen, mitä sinä valitset tehdä.

      "vastustavia viestejä on moninkertasesti noihin nähden?"

      Ja toki puolustaviakin viestejä olisi aivan yhtä paljon, jos mukaan otettaisiin kaikki viestit, eikä vain niitä oikeasti asiallisia :)

      "Kuule kun en kerkee, enkä jaksa olla ihan niin orientoitunu tähän touhuun"

      Hupaisaa. Huomattavasti enemmänhän sinä aikaasi tuon palstan juttujen äärellä uhraat kuin minä. Olet niin orientoitunut, että paitsi että kirjoitat palstalla, pidät myöskin blogia aiheesta ja vielä toistakin keskustelupalstaa. Minulla ei millään aika ja viitseliäisyys noin paljoon riittäisi :)

      "Ei ainakaan yhtikäs enempää eikä aiemmin mitä suosijat on tehny."

      En kysynyt näkemystäsi suosijoiden sabotoinneista, vaan vastustajien. Eli myönnätkö vaiko et, että vastustajat ovat sabotoineet jo vuosia täysin asiallisia aborttia puoltavia viestejä palstalta?

      "Ne on edelleen sun ihan omat kriteerit (mutut), jotka kai jokaisella on."

      Tietenkin on. Vertailua vaan jos haluaa tehdä, kuten sinä teet alinomaan, tulisi vertailun kohteet arvioida samoilla kriteereillä. Muutenhan vertailu ei voi ola pätevä :)


      Poista
    5. "Sillä ei ole merkitystä, mitä siellä on tapahtunut joskus vuosikausia sitten, nykytilanteeseen vaikuttaa vain se, mitä siellä nykyisin tapahtuu."

      No onhan sillä merkitystä. Ne ketkä on ALOTTANU koko touhun on tietenkin paljon enemmän syyllisiä. Turha sitten muille vieritellä kun ne tekee vaan samoin.
      Mitä muutakaan tossa tilanteessa edes vois tehdä? Nähty on ainakin vuosikaudet ettei se meininki muutu yhtään mikskään vaikka suosijat saa mellastaa poistojaan siellä ihan yksinvaltiaina! Oishan se niille tietty kiva kun ei ite kärsis mielivallastaan mitenkään, ja ennenkun vastustajien mitta tuli täyteen, ei mitään tällästä kauheeta itkupotkuraivariparkumista edes ollu.

      "Jokaisella on vapaus valita kuinka siellä käyttäytyy. Sinä olet valinnut kostopoistattelun,"

      Se on ihan omaa tulkintaas siitä mitä se samojen haluttujen "sääntöjen" ja tasapuolisuuteen pyrkiminen on. Mutta omako sakkis ei sitten koskaan kostopoistattele? :) Johan ne on monet kerrat myöntänykin sen. Tosin sun sakkis ryhtyy kitiseen tosiaankin aiheettomasti niitä kaikkia, asiallisiakin vastustavia viestejä, kun suosijoiden ilmotetut on silkkaa törkyä. Että on se kumma kun et niille koskaan nillitä näistä kostoista :D saati siitä että ne ALOTTAA koko homman.

      ""vastustavia viestejä on moninkertasesti noihin nähden?"

      Ja toki puolustaviakin viestejä olisi aivan yhtä paljon, jos mukaan otettaisiin kaikki viestit, eikä vain niitä oikeasti asiallisia :)"

      Tuskin.. kaikessa suhteessa vastustajien turhaan kiljuttuja on enempi, lähteneistä puhumattakaan.

      "Huomattavasti enemmänhän sinä aikaasi tuon palstan juttujen äärellä uhraat kuin minä."

      Tuskin sen enempää kun sinäkään :) vai mistä meedionpalloista sen katoit miten mä aikaani vietän, kauanko oon yhteen menoon palstalla ja mitkä on edes sen viestejä keneks luulet? Vai onko siis palstalla taas yks ja ainoo vastustaja?

      "Minulla ei millään aika ja viitseliäisyys noin paljoon riittäisi :)"

      Mutta riittäny kuitenkin vuosikausien kyttäykseen, mitä on ilmotettu ja poistettu :)

      "Eli myönnätkö vaiko et, että vastustajat ovat sabotoineet jo vuosia täysin asiallisia aborttia puoltavia viestejä palstalta?"

      Mitähän tollasiin edes hyötyy vastata mistä oot kuitenkin päättäny vastauksen jo etukäteen.. :D
      Ihan samaahan voidaan kysyä sulta, että onko suosijat sabotoineet palstaa sen KOKO historian ajan ja alottaneet turhan sabotaasin. Että kummallekohan osapuolelle se on ymmärrettävämpää ja kenen syy se alunperin onkaan..?

      Poista
    6. "Ne ketkä on ALOTTANU koko touhun on tietenkin paljon enemmän syyllisiä."

      Kerrotko tarkalleen ottaen, että ketkä sen ovat aloittaneet ja milloin he sen aloittivat?

      "Mitä muutakaan tossa tilanteessa edes vois tehdä?"

      Vaikka mitä! Mahdollisuuksiahan on paljon. Voisi vaikka lopettaa koko palstalla kirjoittamisen, kuten moni puoltaja turhautuneena on tehnytkin. Voisi valita itse käyttäytyä aikuismaisesti ja olla ilmoittelematta asiallisia viestejä poistoon, kuten minun lisäkseni moni puoltaja on valinnutkin tehdä. Tai sitten voi alentua samalle lapselliselle, epäasialliselle ja alhaiselle tasolle muiden rääkysabotöörien kanssa kuten sinä olet valinnut tehdä.

      "Mutta omako sakkis ei sitten koskaan kostopoistattele? :)"

      Kostopoistattelevatko he? Vai noudattavatko vain samoja sääntöjä?

      "suosijoiden ilmotetut on silkkaa törkyä."

      Hienoa. Odotan, että kykenet osoittamaan sitten töryn mistä tahansa ilmoitetuista aborttia puoltavista viesteistä :) palaan asiaan myöhemmin, kopsaan muutaman esimerkkiviestin ja sitten sinä esität suorin lainauksin mikä niissä on törkyä ja perustelet miksi se on törkyä :)

      "Että on se kumma kun et niille koskaan nillitä näistä kostoista :D"

      Mistä tiedät etten nillitä?

      "Mutta riittäny kuitenkin vuosikausien kyttäykseen, mitä on ilmotettu ja poistettu :)"

      Siihenhän sinullakin on aikaa näemmä riittänyt.

      ""Eli myönnätkö vaiko et, että vastustajat ovat sabotoineet jo vuosia täysin asiallisia aborttia puoltavia viestejä palstalta?"

      Mitähän tollasiin edes hyötyy vastata mistä oot kuitenkin päättäny vastauksen jo etukäteen.. :D"

      Eikö sinulla siis riitä rehellisyys vastaamiseen vai miksi kiemurtelet?

      "Ihan samaahan voidaan kysyä sulta, että onko suosijat sabotoineet palstaa sen KOKO historian ajan ja alottaneet turhan sabotaasin."

      Kiitos kysymästä, toisin kuin sinä, minä vastaan kysymykseesi mielelläni niin hyvin kuin osaan. En tiedä ovatko puoltajat sabotoineet palstaa koko sen historian ajan, sillä en ole itse seurannut palstaa läheskään koko sen historiaa. Sen tiedän, että nykyisin sabotaasi on molemminpuolista. Samasta syystä en myöskään voi tietää kumpi puoli sabotaasin on aloittanut.




      Poista
    7. "Kerrotko tarkalleen ottaen, että ketkä sen ovat aloittaneet ja milloin he sen aloittivat?"

      Niin kauan kun mä oon palstaa seurannu ja vuosia aiemmin ennenkun vastustajat ryhtyi noudattaan niiden "sääntöjä".

      "Voisi vaikka lopettaa koko palstalla kirjoittamisen, kuten moni puoltaja turhautuneena on tehnytkin."

      Joo, se oiskin jännä nähdä kauanko hiekkiksen valtiattaret eli vakisuosijat jaksais siellä keskenään räksyttää :D aluks vois olla mahtivoittajafiilis saada koko tunkio itelleen, mutta ajan mittaan vois käydä hieman tylsäks kun kaikki ois aina herttasen yksmielisiä eikä ois enää ketään kenen silmille viskoo sitä paskaa..

      "Tai sitten voi alentua samalle lapselliselle, epäasialliselle ja alhaiselle tasolle muiden rääkysabotöörien kanssa kuten sinä olet valinnut tehdä. "

      Sinähän senkin taas "tiedät" että MINÄ alan ilmotteleen ENSIN poistoon asiallisia viestejä. Kuten sun sakkis rääkyhäirikkö.

      "Kostopoistattelevatko he? Vai noudattavatko vain samoja sääntöjä?"

      Niinhän ne väittää että noudattaa vaan jotain vastustajien sääntöjä. Mutta eikö mitään sellasia siis olekaan, ja ne alottaa aina ite sen sabotaasin?

      "Odotan, että kykenet osoittamaan sitten töryn mistä tahansa ilmoitetuista aborttia puoltavista viesteistä :)"

      Niitähän löytyy koko liuta ja on usein osotettu palstallakin :) kummasti vaan kilju käyny aina niillekin kiperille todisteille..
      Mutta tälläkin hetkellä ylläpito jätti lojumaan tälläsen sakkisi tasosta kertovan kukkasen, mutta tietenkin vastustajan vastaus vain poistettiin.
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11196790#comment-59456443-view
      "Vittu sä oot pelle!!!
      16.1.2013 15:56" jne., en viitsi edes kopsata koko sontaa.
      Tämä sama "vittu sä oot pelle idiootti"-sekopollahan on viime aikoina riehunu useemmassakin ketjussa.
      Mutta tällänenkö keskustelu on sitten sun mukaan sellasta mitä ei pitäs ilmottaa poistoon?

      "Mistä tiedät etten nillitä?"

      Eipä oo ainakaan palstalla näkyny..

      "Siihenhän sinullakin on aikaa näemmä riittänyt."

      Empä mä kuule yleensä jaksa/kerkee pahemmin tarkastella onko jotain ilmotettu kun korkeintaan ihan satunnaisesti. Tietenkin sen nyt huomaa jos jotain on poistettu.

      "Eikö sinulla siis riitä rehellisyys vastaamiseen vai miksi kiemurtelet?"

      Mitä sitten vaikka ilmottaskin? Kuitenkaan vastustajat ei oo ALOTTANU sitä, vaan SUN sakkis, mutta tän myöntämiseenhän sun rehellisyytes ei riitäkään.

      "En tiedä ovatko puoltajat sabotoineet palstaa koko sen historian ajan, sillä en ole itse seurannut palstaa läheskään koko sen historiaa. Sen tiedän, että nykyisin sabotaasi on molemminpuolista. Samasta syystä en myöskään voi tietää kumpi puoli sabotaasin on aloittanut."

      Mitäs kiemurtelua toi nyt oli..? :D

      Poista
    8. "Niin kauan kun mä oon palstaa seurannu ja vuosia aiemmin ennenkun vastustajat ryhtyi noudattaan niiden "sääntöjä"."

      Eli tarkennatko nyt, että keiden niiden säännöistä puhut? Ja milloin he ovat ne säännöt keksineet? Siis suunnilleen minä vuonna tms?

      "Sinähän senkin taas "tiedät" että MINÄ alan ilmotteleen ENSIN poistoon asiallisia viestejä. Kuten sun sakkis rääkyhäirikkö."

      Sinä olet itse kertonut ilmoittelevasi poistoon viestejä, joista et ole mitään asiatonta kyennyt kertomaan vielä. Sellaista, että olisit tehnyt sitä ensin, en ole väittänyt.

      "Niinhän ne väittää että noudattaa vaan jotain vastustajien sääntöjä."

      Eli he puolustelevat tekojaan juuri samoin argumentein kuin sinä omiasi. Sittenhän luulisi juuri sinun pitävän heidän argumenttejaan pätevinä.

      ""Odotan, että kykenet osoittamaan sitten töryn mistä tahansa ilmoitetuista aborttia puoltavista viesteistä :)"

      Niitähän löytyy koko liuta ja on usein osotettu palstallakin :)"

      Tulen siis laittamaan sinulle esimerkkejä listastani ja niistä esimerkiestä sinä osoitat ja perustelet kaikki töryt.

      Mitä "vitun pelleihin" tulee, niin sellainen on tietenkin asiatonta kielenkäyttöä ja sellaisia en listaani ole todellakaan ottanut mukaan.

      "Empä mä kuule yleensä jaksa/kerkee pahemmin tarkastella onko jotain ilmotettu kun korkeintaan ihan satunnaisesti. Tietenkin sen nyt huomaa jos jotain on poistettu."

      Otatko sinä sitten ylös kaikki vastustajien viestit varmuuden vuoksi? vai miten muuten osaat tänne postata niitä poistettuja, jollet ole ensin tsekannut, onko viesti ilmoitettu?

      "Mitä sitten vaikka ilmottaskin?"

      Et siis vieläkään löytänyt riittävästi rehellisyyttä suoran vastauksen antamiseen. Kysyn viimeisen kerran nyt. Jollen saa suoraa vastausta, on selviö, että sinä et kykene objektiiviseen tarkasteluun sen suhteen, mitä vastustajien tekemisiin palstalla tulee.

      Eli myönnätkö vaiko et, että vastustajat ovat sabotoineet jo vuosia täysin asiallisia aborttia puoltavia viestejä palstalta? Kyllä vai ei?

      "Mitäs kiemurtelua toi nyt oli..? :D"

      En tiedä mitä kiemurtelua sinä vastauksessani näit. Esitätkö tarkentavia kysymyksiä niin vastaan mielelläni niin suoraan kuin voin.

      Poista
    9. "Eli tarkennatko nyt, että keiden niiden säännöistä puhut?"

      No juurikin niiden ketkä niitä asiallisia vastustavia viestejä on ryhtyny sabotoimaan!
      Ainakin jostain 2005-2006 vuodesta, ja ainahan sitä voi kattella palstan koko historiaa arkistoista että kenen ja minkälaisia viestejä sinne pääasiassa on jääny jäljelle..

      "Eli he puolustelevat tekojaan juuri samoin argumentein kuin sinä omiasi. Sittenhän luulisi juuri sinun pitävän heidän argumenttejaan pätevinä."

      Paitsi että ne valehtelee koska on ite ALOTTANU sen.

      "Tulen siis laittamaan sinulle esimerkkejä listastani ja niistä esimerkiestä sinä osoitat ja perustelet kaikki töryt."

      En mä mistään sun listoista puhunu, tai että tulisin niistä mitään osottaan yhtään sen enempää kun sunkaan sakkis kiljumistaan vastustajien viesteistä.

      "Otatko sinä sitten ylös kaikki vastustajien viestit varmuuden vuoksi?"

      Otan. Jokaikisen minkä ehdin näkeen. Onhan se erittäin todennäköstä että niitä ainakin yritetään kitistä.

      "Jollen saa suoraa vastausta, on selviö, että sinä et kykene objektiiviseen tarkasteluun sen suhteen, mitä vastustajien tekemisiin palstalla tulee."

      Miks sulle pitäs vastata yhtään suorempaa kun et siihen itekään kyenny? Mistäs muusta tässä nyt taas olikaan keskusteltu jos ei mm. juurikin tosta?

      "vastustajat ovat sabotoineet jo vuosia täysin asiallisia aborttia puoltavia viestejä palstalta? Kyllä vai ei?"

      Kyllä, koska suosijat on alottaneet koko mielipuolisuuden ja näin haluavat nähtävästi jatkossakin. Ja nyt sitten kerrot että mitä sitten? Tehdään vaan sitä samaa mitä suosijat on ihan itse ryhtyneet tilaamaan.

      "En tiedä mitä kiemurtelua sinä vastauksessani näit."

      Varmaan ihan sitä samaa mitä sinäkin mun vastauksessa :)
      Kerroppa mistä vuodesta lähtien sinä olet seurannu palstaa jotta voit arvioida vastustajien toimintaa noin?
      Kumpi on suurempi paha, ryhtyä kiusallaan sabotoimaan muiden asiallisia viestejä, vaiko "kostaa" samoin toimimalla, eli pyrkiä saamaan oikeutta tasapuolisesti?

      Poista
    10. "No juurikin niiden ketkä niitä asiallisia vastustavia viestejä on ryhtyny sabotoimaan!
      Ainakin jostain 2005-2006 vuodesta"

      Okei, ja montako näistä vuosina 2005-2006 vastustajien viestejä sabotoimaan ryhtyneistä henkilöistä luulet vielä palstalla edes käyvän?

      "Paitsi että ne valehtelee koska on ite ALOTTANU sen."

      Mistä päättelet heidän juuri olevan niitä, jotka tämän kaiken aloittivat vuonna 2005-2006? Mitäs jos he ovatkin tulleet palstalle vasta paljon myöhemmin, vaikkapa vasta vuonna 2010 tai sen jälkeen?

      "En mä mistään sun listoista puhunu"

      Sanoit että suosijoiden ilmoitetut viestit ovat silkkaa sontaa. Minun listani sisältää 124 suosijoiden ilmoitettua viestiä. Miten ne eivät olisi siis mielestäsi myös sontaa?

      "Otan. Jokaikisen minkä ehdin näkeen."

      No sitten lienee tosiaan selvää, että sinä uhraat aikaasi huomattavasti minua enemmän tuon palstan poistoilmoittelujen kanssa! Minulla ei olisi mitenkään aikaa alkaa ottamaan talteen jokaista puoltajan kirjoittamaa viestiä. Juuri siksi olenkin tehnyt listaani varsin tarkat rajoitukset siitä, millaiset viestit siihen kelpuutan, jotta minun ei tarvitse aikaani tuhrata asiattomiin viesteihin ollenkaan.

      Homma käy minulta varsin sukkelasti. Useimpina iltoina käyn vain palstalla, avaan huomaamani uudet aloitukset ja luen ne. Mikäli viesti täyttää asiallisuuskriteerit, vasta sitten edes katson onko sitä ilmoitettu. Jos on, tallennan sen omiin kansioihini. Jollei ole, tai se ei täytä kriteereitäni siirryn seuraavaan. Läheskään joka ketjua en edes ala sen tarkemmin lukemaan. Siksi listanikaan ei sisällä muita kuin ilmoitettuja aloitusviestejä. Tämä perustarkistus vie aikaani maksimissaan 30 minuuttia illassa, harvemmin siihen kuluu kymmentä minuuttia kauempaa. Noin kerran kuussa tarkistan vain omista kansioistani linkkien perusteella, onko viestit poistettu vaiko ei ja päivitän listani siltä osin kuntoon.

      "Miks sulle pitäs vastata yhtään suorempaa kun et siihen itekään kyenny?"

      Kerrotko miten haluaisit minun vastaavan suoremmin?
      Sinä kysyit minulta, että ovatko suosijat sabotoineet palstaa sen KOKO historian ajan ja alottaneet turhan sabotaasin. Minä vastasin aivan suoraan, että en tiedä, koska en ole palstaa läheskään koko sen historian ajan edes seurannut. Kerrotko miten muuten toivoisit minun vastaavan kuin rehellisesti?

      "Kerroppa mistä vuodesta lähtien sinä olet seurannu palstaa jotta voit arvioida vastustajien toimintaa noin?"

      Olen seurannut palstaa suunnilleen kesästä 2009.

      "Kumpi on suurempi paha, ryhtyä kiusallaan sabotoimaan muiden asiallisia viestejä, vaiko "kostaa" samoin toimimalla, eli pyrkiä saamaan oikeutta tasapuolisesti?"

      Pahuudesta en tiedä, mutta molemmat ovat minusta yhtä tyhmää käytöstä. Vain huonokäytöksiset kakarat ja kakaramaiset aikuiset tekevät kumpaakaan. Huonokäytöksisten kakaroiden käytöksenkin vielä voisi ymmärtää siltä pohjalta, että he ovat vielä lapsia, mutta aikuisella joka ei parempaan pysty, ei ole enää mitään puolustusta käytökselleen.



      Poista
    11. "ja montako näistä vuosina 2005-2006 vastustajien viestejä sabotoimaan ryhtyneistä henkilöistä luulet vielä palstalla edes käyvän?"

      Mistä mä voisin tietää? Ei kai täällä nyt muutenkaan mistään yksittäisistä tyypeistä oo ollu kyse, paitsi ehkä siitä sun sakkis rääkyhäiriköstä joka alotti palstan pilanneen sabotaasinsa jo lähes vuosi sitten.

      "Mitäs jos he ovatkin tulleet palstalle vasta paljon myöhemmin, vaikkapa vasta vuonna 2010 tai sen jälkeen?"

      Onhan niillekin kerrottu mikä se meininki on ainakin noilta vuosilta 2005-2006 lähtien ollu.

      "Sanoit että suosijoiden ilmoitetut viestit ovat silkkaa sontaa."

      Niinkö, ettäkö kaikki suosijoiden viestit on sellasia?
      No, suosijoiltahan ei saada yhtään mitään perusteluja vastustavien viestien ilmotuksille.. että liekö sitten nekin "silkkaa sontaa".

      "No sitten lienee tosiaan selvää, että sinä uhraat aikaasi huomattavasti minua enemmän tuon palstan poistoilmoittelujen kanssa!"

      Eipä siihen tarvi kun välillä istahtaa koneelle ja tarkistaa uusimmat. Eikä tuolla esim. tänäänkään kai oo tullu yhtään uutta vastustavaa alotusta, tai ainakaan en oo ehtiny näkeen.

      "Pahuudesta en tiedä, mutta molemmat ovat minusta yhtä tyhmää käytöstä."

      Taas tätä kiemurtelua, sano nyt vaan onko pahempaa ALOTTAA turha kiljunta, vaiko toimia tasapuolisuuden nimissä samoin? Etkä kykene vastaan rehellisesti ja suoraan? Kumpi on ymmärrettävämpää käytöstä? Vai onko nyt taas niin että suosijat kun on vielä "kakaroita" niin onhan se ihan ymmärrettävää kun joskus niin kovasti harmittaakin, mutta vastustajien vaan pitäs niellä mitä tahansa terroria, kärsiä yksin poistomellastukset nahoissaan (kuten monet vuodet tekikin) eikä lähtee "kostamaan" suosijoiden tyhmyyksiä ja antamaan takasin mitä jo ammosista ajoista on kerjänneet?

      Poista
    12. Nämä pitkien alotuslitanioiden massapostaukset tännekin on aivan yhtä tyhjän kanssa keskustelun kannalta. Komentteja kun ei voi valitettavasti muokata (vaan ainoastaan poistaa), ensimmäisen alkiosa ennen listaa oli tälläinen,

      "Anonyymi9. tammikuuta 2013 7.39

      Tunnut syyttävän vain aborttioikeuden kannattajia palstan poistoista. Rehellisyyden nimissä mielestäni sinun tulisi huomioida myös vastustajien osuus täysin aiheettomiin poisteluihin. Itse huomasin jo alkuvuodesta 2010, että palstalla oli ongelma: poistoon ilmoitettiin paljon täysin asiallisia aborttia puoltavia ilmoituksia ja ongelma oli jatkunut jo useiden kuukausien ajan. Tuolloin aloin itse ottamaan ylös ilmoitetut aborttia puoltavat asialliset aloitukset. Näistä olen koonnut listan, jota päivitän tarpeen mukaan.

      Muutama huomio minun listaani koskien:

      1) Listalla on vain minun huomaamiani ja keräämiäni aloituksia. Lisäsin joukkoon taannoin muutaman henkilöX:n huomion, mutta periaattessa lista koostuu vain yhden henkilön tekemistä havainnoista, joten paljon viestejä on varmasti jäänyt huomaamattakin.
      2) Lista sisältää vain ilmoitettuja ALOITUSVIESTEJÄ. Jos listaisin ketjuihin tulleita vastauksiakin, olisi viestimäärä luonnollisestikin moninkertainen.
      3) Listan aloitukset ovat oikeasti täysin asiallisia. Joukossa ei ole yhtään sellaista aloitusta, jossa nimiteltäisiin kohtuuttomasti muita, nälvittäisiin toisia keskustelijoita, apinoitaisiin vastustajien hengentuotteita taikka keskityttäisiin morkkaamaan vastustajaväkeä, alkiouskontoa yms. Kaikki tuollaiset viestit olen jättänyt pois, koska haluan että tämä lista koostuu aidosti ja rehellisesti vain ja ainoastaan ASIALLISISTA viesteistä.

      Tässä siis "abortin vastustajien syntilista" päivitettynä vuoden 2012 loppuun. Tällä hetkellä koko listassa on yli 120 viestiä. Tämän jälkeen jokainen miettiköön, ovatko vastustajat syyttömiä palstan nykytilanteeseen."

      Poista
    13. korjaus, "ensimmäisen alkiosa ennen listaa oli tälläinen,"

      alkiosa = alkUosa.

      Poista